top of page

Tema Innovasjon jobber med utvikling og salg av løsninger innen foto, dataspill og applikasjoner, samt salg av rådgivningstjenester, fotografering, bilder og andre produkter/tjenester, som naturlig hører sammen med dette. 

 

Selskapet består av to avdelinger: Tema Foto og Tema Rådgiving. Selskapet har 2 ansatte og har som mål å utvikle seg som en ledende bedrift innen foto, rådgiving og innovasjon i Kongsberg.

Tema Innovasjon AS Historie:
2009 - 2014 Tema Foto
2014 - 2016 Tema Foto og Rådgivning
2016 - Tema Innovasjon AS

Tor Magnus Anfinsen

Ingeniør innen romfartsteknologi med erfaring som kvalitetssjef, sikkerhets- og pålitelighetsingeniør innen subsea og offshore, samt utviklingsingeniør innen satellitteknologi. Har stilling som Daglig Leder i Tema Innovasjon AS

Anita Røynås Anfinsen

Autorisert regnskapsfører som utfører regnskapsarbeid i Tema Innovasjon AS.

Etiske retningslinjer

Vi er til å stole på og vi skal ta vare på miljøet rundt oss.

Misjon

Vårt hovedmål er å finne nytenkende løsninger på samfunnsproblemer og hjelpe andre med å løse sine problemer på en smart måte. Vi skal skape trygge arbeidsplasser og ta ansvar i nærmiljøet der vi holder til. Vi skal inkludere unge til å få en smak på arbeidslivet og ta vare på kunnskapen til de kloke og eldre. Vi skal ta vår del i nyskapende miljøer og bidra til fremgang for selskapet og de som er rundt oss.

Visjon

Vi strekker oss for å bringe verden videre gjennom nytenkede verdiskaping.

Verdier

Nytenkende
Ved å utvikle smarte metodikker og smarte metoder å jobbe på skal vi ligge i spydspissen innen nytenkende virksomhet og finne nye måter å bruke eksisterende teknologi på for å løse samfunsproblemer og hjelpe andre til å løse sine utfordringer.


Beslutsomme
Det vi starter på skal vi avslutte på best mulig måte og alltid bidra til verdiskaping. Vi er til å stole på og vi er der for å hjelpe andre å ta rette beslutninger.


Verdiskapende
Vi skal strekke oss litt lenger en det som forventes og skape nye verdier. Vi skal strebe etter å finne de viktigste verdiene i samfunnet og komme inn tidlig for å finne løsninger for å gi best mulig verdiskaping for dem som trenger det mest.


Inkluderende
Vi skal alltid ha en kontorplass ledig for å la unge lovende som er interessert i det vi gjør få prøve seg i arbeidslivet. Vi skal ta vare på de som har lang erfaring og finne beste løsning for å la dem bidra best mulig. Vi skal jobbe tett sammen med andre og hjelpe andre å komme seg videre.

bottom of page