top of page

- fanger de magiske øyeblikkene for deg eller din bedrift og bringer dem hjem til deg. 

Finn dine drømme bilder i vår nettbutikk.

Vi lager miljøvenlige foto produkter.

- skreddersyr løsninger tilpasset ditt firmas behov og hjelper deg å se mulighetene for forebyggende og forbedrende tiltak.

Vi hjelper deg dit du vil.

Vi utvikler produkter du vil ha.

Lars-Ole Aamodt 

SW Development Manager, ESKO

“Tor Magnus has helped us in the testing of our cutting tables. He is a dedicated, thorough worker, and you can trust him to always deliver his work and do it well documented.  He is an unstoppable source of ideas and has helped us kick start and improve many our processes in the short time he has been at Esko. “

"Buskerud Næringshage traff Tor Magnus Anfinsen på næringslivsdagen under jazzfestivalen i sommer. Han fortalte om sine grundertanker og nye selskap. Buskerud Næringshage fortalte om sin rolle som fasilitator og koblingsagent for nye og eksisterende bedrifter i Numedal og Midt Buskerud. Tor Magnus likte tankene om et slikt sted og selskap og ville gjerne ta en tur på besøk. Samtidig fortalte han om sitt selskap Tema Foto og vi snakket mye om betydningen av gode bilder.
Det gikk ikke mer enn en måned før Buskerud Næringshage trengte noen gode bilder til å synliggjøre vår virksomhet og våre folk. Tor Magnus organiserte dermed kjapt et fotostudio ved Numedalstunet, og tok både enkeltportretter, fellesbilder og en del illustrerende bilder av vårt arbeid; kundemøter, fellesmøter mellom flere samarbeidsaktører og kontormateriell-bilder.
Vi har kunnet plukke av bildene i vår profilering siden, og vi synes samarbeidet med Tor Magnus har vært effektivt og nyttig. Vi har bestilt ham til nye oppdrag; nye folk som er ansatt og flere illustrerende bilder. Slike grundere som snur seg fort, og griper muligheter som byr seg er nettopp av de vi liker å jobbe med."

"Vi har brukt Tor Magnus til å lage timelapse under byggingen av den nye interkommunale legevakta på Kongsberg. Det var krevende å finne rett posisjon for kameraet, men Tor Magnus var ekstremt engasjert og så løsninger. Han er interessert i faget sitt og forsket også for egen interesse underveis i prosessen. I tillegg har han god teknisk innsikt og jeg opplevde at han ligger i forkant av mulighetene som finnes innen timelapse-verdenen. Summa summarum – vi følte oss godt ivaretatt."

Tone Ranheim
Daglig Leder, Buskerud Næringshage AS

Elin Svilaas

Kommunikasjonsrådgiver, Godt Sagt

bottom of page